Skip to content

Living with HIV

Drawings by Andrei Pacea

Test and interview by Luca Istodor, Alina Dumitriu and Diana Dragomir

A project by Accept, Elton John Foundation, Sens Pozitiv, identity.education, riseout, Euroregional Center for Public Initiatives, Pride România

Author: Alina Dumitriu


Cleo este femeie trans, trăiește cu HIV și practică munca sexuală. Cei care au respins-o primii, dând-o afară din casă din cauza identității ei de gen, au fost proprii părinți.

Cleo vorbește despre discriminare, neacceptare, viața ca lucrătoare sexuală în România, accesul la tratament, dar și despre stigma socială de care se lovesc persoanele care trăiesc cu HIV.

Dacă trăiești cu HIV sau îți dorești să afli mai multe despre HIV, poți apela gratuit, din orice regiune a țării, la serviciide se suport psiho-social pe care îl oferim.

Ilustrațiile sunt făcute de talentatul Andrei Pacea. Textul & interviul de colegii mei Luca Istodor, Diana Dragomir, de Andrei Pacea și de mine, Alina Dumitriu.

This site uses cookies

In order to provide you with the best browsing experience we use cookies. If you disagree with this, you may withdraw your consent by changing the settings on your browser.

More info