Skip to content

Cine suntem?

SENS POZITIV promovează de 17 ani drepturile omului și susține îmbunătățirea calității vieții persoanelor care trăiesc cu HIV și a celor care fac parte din medii defavorizate și au risc crescut de infectare.

În tot acest timp am consiliat și acompaniat la spitalele de boli infectioase peste 15.000 de persoane care trăiesc cu HIV, celor care fac parte din grupurile cu risc crescut de infectare, cât si din grupurile vulnerabile și minorități (persoane care consumă droguri injectabile, care practică munca sexuală, fără adapost, comunitatea LGBTQIA+ și cea roma).

Din păcate, pe întreg teritoriul țării există frecvent întreruperi în furnizarea tratamentului HIV în spitale și pacienții nu primesc medicamentele de care depinde sănătatea și viața lor zile sau săptămâni, în unele perioade.

Aici intervine Farmacia ambulantă, care fără nici un beneficiu financiar, în ultimii 12 ani a oferit pacienților din toată țara tratament HIV gratuit, un efort logistic uriaș, care presupune o muncă continuă pentru a găsi donatori de medicamente și pentru a le transporta în România.

Oferim donații de tratament atunci când suntem contactați de pacienții rămași fără medicamente, cărora autoritățile române le încalcă dreptul la sănătate și la viață și îi condamnă la tratamente inumane, aflați în imposibilitatea de a procura medicamentele anti HIV din altă parte.


Despre noi

SENS POZITIV promovează drepturile omului și susține îmbunătățirea calității vieții persoanelor care trăiesc cu HIV și a celor care fac parte din medii defavorizate și la risc de infectare cu HIV.

Susține activitatea Asociației Sens Pozitiv

Contribuie la îmbunătățirea calității vieții persoanelor care trăiesc cu HIV printr-o donație prin EuPlătesc, completând formularul alăturat sau susține-ne printr-o donație pe Revolut sau direct în contul Asociației Sens Pozitiv.

ASOCIATIA SENS POZITIV / CUI: 19236453

REVOLUT: @SensPozitiv / +40744682225
CONT LEI : RO36 RNCB 0088 1720 3536 0001
CONT USD : RO09 RNCB 0088 1720 3536 0002

Donation type
Amount

The form couldn't be sent.

This site uses cookies

In order to provide you with the best browsing experience we use cookies. If you disagree with this, you may withdraw your consent by changing the settings on your browser.

More info