Skip to content

Lil’ Paris is Burning S.3, E.3

djs: ycs || eugen rădescu || stütz

mcs: Raj/Ramya | Paula Dunker

hostessă/soră/mamă/fiică: Alina Dumitriu

Author: LilParisIsBurning

Ball-urile au înflorit în anii 1980, ca o mișcare underground a comunității LGBTQ+ din SUA. Dar primul ball a avut loc in ‘67, în Harlem.

Drastic afectați de sărăcie, marginalizare și de epidemia SIDA, pentru care nu exista încă tratament, persoanele queer hispanice și de culoare au construit un spațiu safe, unde se puteau manifesta liber.

Pornind de aici, aceste evenimente au devenit o formă de rezistență radicală împotriva homofobiei, transfobiei și a rasismului.
În ultimii ani ball-urile au ajuns în mainstream, dar de data aceasta, membrii comunității ocupă centrul scenei, care nu se mai află în underground.

Celebrăm cultura ballroom-ului cu al treilea episod al sezonului 3 ”Lil’ Paris is Burning” ediție dedicată Lunii Istoriei LGBT.

Lil’ Paris is Burning S.3, E.3

djs: ycs || eugen rădescu || stütz

mcs: Raj/Ramya | Paula Dunker

hostessă/soră/mamă/fiică: Alina Dumitriu

Participantix concurează pentru glorie, trofee și carduri cadou IKEA with

Aceast episod are dress-code-ul RAIN, Wet Looks, Transparent Look, Gri, Bleu, Alb, Albastru, Paiete, Franjuri, Mărgele, Perle, Aplicații, Broderii, Pelerine de Ploaie, Umbrele

Categoriile sunt

OTA*x RUNWAY ACTIVIST - folosește catwalk-ul pentru un manifest dedicat Drepturilor Omului !
[La această categorie se punctează: defilarea, posing-ul, atitudinea, ținuta, modul în care aceasta este prezentată și manifestul activist]

OTA*x Vogue Performance (Old Way/New Way/Vogue Femme)
[La această categorie se punctează prezentarea substilului prin elementele caracteristice în directă legătură cu muzica, tehnica în execuție, complexitatea și ușurința cu care sunt executate elementela +++ atitudinea!]

OTA*x Lip Sync
[La această categorie se punctează sincronizarea mișcării buzelor cu versurile piesei, emoțiile pe care concurentx le transmit, atitudinea și mișcare scenic]

OTA*x Face
[La această categorie se puncteaza felul cum este prezentată fața, intr-o imitație de casting fashion. Concurentx trebuie să convingă prin performance orice revistă sau brand de make-up ipotetic să îl/o aleagă. Make-up-ul, accesoriile, naturaletea și încrederea în sine sunt puncte forte.
Elementele Face sunt: ochii, dinții, pielea, structura feței și nasul]

OTA*x - open to all bodies, genders and sexualities
(deschis pentru toate corpurile, genurile și orientările)

Formular de înscriere

Gazdele noastre vor fi, ca de fiecare dată, Apollo111 Teatrul și Barul.

Intrare: 35 RON See less

Hai la Lil’ Paris is Burning S.3, E.3

Susține acest program cu o donație recurentă

Contribuie la îmbunătățirea calității vieții persoanelor care trăiesc cu HIV printr-o donație prin EuPlătesc, completând formularul alăturat sau susține-ne printr-o donație pe Revolut sau direct în contul Asociației Sens Pozitiv.

ASOCIATIA SENS POZITIV / CUI: 19236453

REVOLUT: @SensPozitiv / +40744682225
CONT LEI : RO36 RNCB 0088 1720 3536 0001
CONT USD : RO09 RNCB 0088 1720 3536 0002

Donation type
Amount

The form couldn't be sent.

This site uses cookies

In order to provide you with the best browsing experience we use cookies. If you disagree with this, you may withdraw your consent by changing the settings on your browser.

More info